Kičrį su lašiša

GRĮŽTI PRIE VISŲ RECEPTŲ

Ar esi pasiryžęs (-usi) savo virtuvėje išbandyti rytietiškų skonių? Susipažink su maistinguoju kičriu su GUDRŪS PERLIUKAI perlinių kruopų mišiniu ir lašiša. Tai paprastas ir lengvai pagaminamas patiekalas, kurį įvertins pikantiškų patiekalų mėgėjai.

GAMINIMO TRUKMĖ:  30 minučių

JUMS REIKĖS:
– 1 pakelio (90 g) GUDRŪS PERLIUKAI MIX Nr. 2 (perlinės kruopos, bulguras, žalieji lęšiai),
– 50 g silpnai sūdytos lašišos,
– 1 aitriosios paprikos,
– 1 morkos,
– 1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų garstyčių,
– 1/2 arbatinio šaukštelio maltų imbierų,
– arbatinio šaukštelio ciberžolių,
– žalumynų,
– druskos ir pipirų pagal skonį.

GAMINIMAS:

  1. Mišinį GUDRŪS PERLIUKAI suberk į verdantį vandenį ir virk 12 min.;
  2. Daržoves supjaustyk mažais gabalėliais;
  3. Įkaitink keptuvėje aliejų ar sviestą ir apkepk prieskonius;
  4. Į prieskonius sudėk daržoves ir troškink, kol jos suminkštės;
  5. Kai daržovės iškeps, supilk į jas išvirtą perlinių kruopų mišinį, ciberžoles ir viską išmaišyk;
  6. Patiek kičrį dubenėlyje, prieš tai sudėjęs (-usi) lašišą, žalumynus ir aitriąsias paprikas.

Gero apetito!